NAV

Locations

About us

Yardbird is the name and chicken is our game. Back in September 2017 the trio Thomas, Stephan & Kirtanya von Matt opened the doors to a cult restaurant. Before they opened, they spent time traveling the South of the US – aka the “Mecca” for fried chicken; it’s a staple, a way of life, a cuisine that brings people together. They had a massive respect for the art of making real good fried chicken, so it was important to learn how to do it well.

The Yardbird Process: the meat is brined for 24h in a salt bath and double-fried with a crispy buttermilk crust. All chicken options can be ordered as wings or half a chicken. Most of the dishes can be ordered as a vegetarian or vegan option with tempura fried seasonal veggies. Did we mention that our chicken is also completely gluten-free?!

At Yardbird, the chicken is 100% locally sourced in Switzerland.. Our philosophy is simple – to work with regional products as much as possible.

The Chicken Trip

The Chicken Trip

Unser Chicken Trip startete in Atlanta. Genau dort haben wir gelernt, Fried Chicken herzustellen, das dir das Wasser im Mund zusammenlaufen lässt. Als wir weiterreisten, stellten wir schnell fest, dass jede Region ihre ganz eigene Art hat, Fried Chicken herzustellen: Atlanta ist bekannt für das zarte Buttermilk Fried Chicken und Nashville für seine scharfe Sauce. In St. Louis schwört man auf saftige Marinaden. Genau diese Diversität hat uns dazu inspiriert, das Menü zusammenzustellen, was du heute siehst.

At Yardbird, we’ve got a pretty laid back approach – the scene is lively, warm, and has a touch of Southern Hospitality. Our favourite kind of space is somewhere you can go on a date, which can also double for a big night out with your crew.

Open positions

YARDBIRD sucht Dich
YARDBIRD sucht Dich
YARDBIRD sucht Dich
NAV

Online Reservieren

Bei schönem Wetter kann auch im Aussenbereich gegessen werden. Hier gilt "first come - first serve".

Reservierung für bis zu 8 Personen können online durch das nachfolgende Tool durchgeführt werden. Bitte rufe uns bei mehr als 8 Personen an oder schreibe uns eine E-Mail.

T: +41 (0)44 342 30 00
E: zurich@yardbird.ch

Zürich

Weststrasse 146, 8003 ZURICH

Online Reservieren

Bei schönem Wetter kann auch im Aussenbereich gegessen werden. Hier gilt "first come - first serve".

Reservierung für bis zu 8 Personen können online durch das nachfolgende Tool durchgeführt werden. Bitte rufe uns bei mehr als 8 Personen an oder schreibe uns eine E-Mail.

T: +41 61 525 46 46
E: basel@yardbird.ch

Basel

Art House Basel, Steinenvorstadt 42, 4051 Basel

Klicken Sie auf den unteren Button, um den Inhalt von booking.resdiary.com zu laden.

Inhalt laden